2 juli 2021 – Het is zover. Zoals we vorige maand al aankondigden, hebben we een aantal mooie fondsen geselecteerd en toegevoegd op ons platform. De fondsen volgen verschillende strategieën en risicoprofielen, zo heeft u als belegger meer keuze om rendement te behalen. Deze nieuwe fondsen achten wij interessant om in te beleggen vooral uit spreidingsoogpunt. Het betreffen in het kort de volgende fondsen:

1. 

Farringdon Alpha One Fund
Dit fonds is van het Nederlandse Farringdon Capital Management. Het fonds volgt een aandelen long/short strategie met de focus op Europese aandelen met een trackrecord sinds december 2006 .

2. 

Farringdon European Opportunities Fund
Het fonds is een spin-off van de long portefeuille van het Farringdon Alpha One Fund. Het fonds volgt een aandelen long strategie.

3. 

Helium Invest Fund
Dit fonds omvat de nieuwe credit arbitrage strategie van het bekroonde Franse Syquant Capital. Wellicht bent u al bekend met hun andere Helium fondsen op ons platform:  Helium Fund en Helium Selection.

4.

Privium Savin Multi-Strategy Arbitrage Fund
Het Nederlandse SAVIN zit achter dit fonds, een zeer ervaren team van fondsbeheerders. Het fonds volgt een gediversifieerde arbitrage strategie.

5.

Ironshield Credit Fund
Deze credit long/short strategie wordt gemanaged door een team van zeer ervaren credit specialisten uit het Verenigd Koninkrijk. 

We hebben deze nieuwe fondsen in een net iets ander jasje gegoten dan u van ons gewend bent. De fondsen worden online gepresenteerd en zo overzichtelijk mogelijk weergegeven zodat ze onderling eenvoudiger te lezen en eventueel te vergelijken zijn, zonder dat het ten koste van essentiële informatie gaat.

Voordelen via HJCO AAA Funds

  • Voorselectie van aantrekkelijke alternatieve beleggingsfondsen door het HJCO due diligence team.
  • Aankoop kan al vanaf 10.000 euro via HJCO (minima van de fondsen is vaak een stuk hoger).
  • Alle fondsen kennen een AFM goedkeuring.
  • Geen instapkosten via HJCO, uitstapkosten zijn de lopende kosten per kwartaal ad 0,125% ex BTW.
  • Meebeleggen in de goedkoopste fondsklasse die beschikbaar is, het voordeel kan oplopen tot 0,5% per jaar.

Transactie opgeven?
Ga naar mijn.hjco.nl rekening indien u reeds klant bent bij HJCO.
Bent u nog geen klant, open dan hier een rekening.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat uiteraard graag.

Met vriendelijke groet,
HJCO AAA Funds

Willem Johannesma
Arthur Hopstaken