HJCO Beleggingsrekening

vanaf 10.000

  • Zelf keuze maken uit fondsenaanbod
  • 24/7 toegang via ‘Mijn HJCO’
  • All-in tarief van 0,125% ex BTW per kwartaal
  • Geen opzegtermijn, geen aankoopkosten, geen switchkosten
Deelnemen

HJCO Capital Partners biedt particuliere beleggers twee vormen van dienstverlening aan:

Execution only – zelf een transactie opgeven op het HJCO Fondsenplatform – mogelijk vanaf 10.000 EUR

Individueel Beheer – HJCO beheert een individuele portefeuille van alternatives gericht op Groei of Inkomen – mogelijk vanaf 1 mio EUR.

Klik hier voor meer informatie over HJCO Indivdueel Beheer Growth en hier over onze HJCO Individueel Beheer Income

Aanvullende informatie

Wij rekenen géén transactiekosten, administratiekosten, rapportagekosten etc. Let op: kosten die door derden aan het HJCO Fondsenplatform worden gerekend, belasten wij door. Dit kunnen bijvoorbeeld in-of uitstapkosten zijn die fondsen rekenen, veelal ten gunste van het fonds zelf.

Onze fee wordt afgerekend in fracties van de fondsen in plaats van geld. Dat is eenvoudig voor u en voor ons en maakt ons ook hier ‘aligned’. Onze inkomsten zijn immers belegd in de fondsen die wij voeren.

Alléén fondsen die HJCO heeft beoordeeld en goed bevonden door middel van een uitgebreid selectieproces, komen op ons platform. Elk fonds op ons platform heeft daarmee het kwaliteitsstempel AAA. Wij zijn nadrukkelijk geen fondsen supermarkt.

HJCO gebruikt zoveel mogelijk haar schaalgrootte om toegang te geven tot de goedkoopste klasse van een fonds. Hiermee behalen we veelal een kostenvoordeel dat in de buurt komt van onze service-fee en welke wij geheel doorgeven aan onze beleggers.