Waarom beleggen bij HJCO?

Voorselectie, Voordelig en Veilig

Het HJCO due diligence team heeft al een voorselectie van aantrekkelijke alternatieve beleggingsfondsen gemaakt.
Ze voldoen aan de volgende criteria:

  • AFM goedgekeurd
  • Bewezen trackrecord
  • Aantrekkelijke verhouding risico – rendement
  • Fondsbeheerders die tot de top behoren t.o.v. hun peers
  • Toegankelijk vanaf 10,000 euro
  • Relatief liquide beleggingen*

*er kunnen restricties in bijzondere tijden van toepassing zijn

HJCO
boot

HJCO AAA Funds staat onder toezicht van de AFM en wordt gecontroleerd door De Nederlandsche Bank. Dat maakt HJCO AAA Funds uniek in Nederland.

Voordelig

Aankoop kan al vanaf 10,000 euro mee beleggen in de goedkoopste fondsklasse die beschikbaar is. Er zijn geen instap-  en uitstapkosten (tenzij het fonds dat wel doet). Switchen tussen fondsen is kosteloos.
Bij verkoop gedurende het kwartaal wordt de lopende service fee in rekening gebracht.

Veilig

Via uw eigen persoonlijke beleggingsrekening heeft u 24/7 toegang tot unieke fondsen. Uw vermogen staat los van de beleggingsonderneming.

Klant worden

Actief

De fondsen op ons platform zijn actief. Maar dan echt actief en niet benchmark gebonden. Met als doel de belegger een goede verhouding tussen risico en rendement te bieden.

Aligned

HJCO belegt zelf in de fondsen op ons platfom, dat maakt de belangen gelijklopend, ofwel ‘aligned’.

Alternatief

Onze fondsen bieden een alternatief ten opzichte van de reguliere beleggingsfondsen. Dat maakt deze fondsen minder afhankelijk van het wel en wee in financiële markten, een belangrijk spreidingsvoordeel.

BELANGRIJK: bovenstaande is gebaseerd op execution-only dienstverlening.
Execution-only: Op basis van de beschikbare informatie op onze website en de Alternatieve Fondsenwijzer, bepaalt u zelf of u een fonds wilt aan- of verkopen op ons platform zonder advies . Omdat wij ook geen uitgebreid inzicht hebben van uw eigen financiële situatie en voorkeur, bepaalt u tevens u zelf of een fonds blijft passen in uw portefeuille.

Vermogensbeheer
Vermogensbeheer is voor beleggers die een maatwerk vermogensbeheermandaat willen laten uitvoeren door HJCO. HJCO verleent deze dienst op basis van een aantal unieke voorwaarden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 010-2051260 of via de mailadressen van de twee partners: willem.johannesma@hjco.nl cq. arthur.hopstaken@hjco.nl