Waarom HJCO de juiste keuze is

Voordelen van HJCO AAA Funds:

 • Voorselectie van aantrekkelijke alternatieve beleggingsfondsen door het HJCO due diligence team
 • Voordelig: Aankoop kan al vanaf 10.000 euro via HJCO. Geen opzegtermijn, geen aankoopkosten en geen switchkosten. Meebeleggen in de goedkoopste fondsklasse die beschikbaar is
 • Via uw eigen persoonlijke beleggingsrekening toegang tot unieke fondsen, via mijn.hjco.nl 24/7 toegang tot uw beleggingsrekening
 • Veilig: uw vermogen staat los van de beleggingsonderneming

HJCO AAA Funds staat onder toezicht van AFM en wordt gecontroleerd door De Nederlandsche Bank.

HJCO AAA Funds is één van de meest ervaren beleggingsondernemingen in Skill fondsen

Herkent u deze vragen?

 • Ik wil wel beleggen maar ben onzeker over de beurs, wat kan ik doen?
 • De rente staat erg laag, wat zijn de alternatieven?
 • Bij een crisis zoals in 2008 of zoals in 2020 wil ik beter beschermd zijn, wat zijn jullie mogelijkheden?
Kijk hier voor de antwoorden

Beleggen via het HJCO AAA Fund platform

 • Open kosteloos een beleggingsrekening op het HJCO AAA Fund platform.
 • Selecteer een fonds nadat u de werking van de strategie, de plussen en de minnen goed heeft begrepen. De formele documenten en de fondsbeschrijvingen van HJCO staan tot uw beschikking op de website. Tevens ondersteunt de Alternatieve Fondsenwijzer u bij dit keuzeproces.
 • HJCO rekent geen aankoopkosten en geen switchkosten. Een groot voordeel. Alleen bij verkoop (dus geen switch) betaalt u de kosten van het lopende kwartaal.
 • Wij factureren u 0,125% ex BTW per kwartaal aan all-in fee. Deze fee wordt ingehouden in fracties van uw belegging bij HJCO. Zo worden wij betaald in de belegging die u zelf heeft. Dat maakt ons ‘aligned’.

Actief

De fondsen op ons platform zijn actief. Maar dan echt actief en niet benchmark gebonden. Met als doel de belegger een goede verhouding tussen risico en rendement te bieden.

Aligned

HJCO belegt zelf in de fondsen op ons platfom, dat maakt de belangen gelijklopend, ofwel 'aligned'.

Alternatief

Onze fondsen bieden een alternatief ten opzichte van de reguliere beleggingsfondsen. Dat maakt deze fondsen minder afhankelijk van het wel en wee in financiële markten, een belangrijk spreidingsvoordeel.

BELANGRIJK: bovenstaande is gebaseerd op execution-only dienstverlening.
Execution-only: Op basis van de beschikbare informatie op onze website en de Alternatieve Fondsenwijzer, bepaalt u zelf of u een fonds wilt aan- of verkopen op ons platform zonder advies . Omdat wij ook geen uitgebreid inzicht hebben van uw eigen financiële situatie en voorkeur, bepaalt u tevens u zelf of een fonds blijft passen in uw portefeuille.

Vermogensbeheer
Vermogensbeheer is voor beleggers die een maatwerk vermogensbeheermandaat willen laten uitvoeren door HJCO. HJCO verleent deze dienst op basis van een aantal unieke voorwaarden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 010-2051260 of via de mailadressen van de twee partners: willem.johannesma@hjco.nl cq. arthur.hopstaken@hjco.nl