Nieuws

Schrijf nu in op het Lyxor / Bridgewater Core Global Macro Fund

By 4 december 2019februari 18th, 2020No Comments

Wij zijn verheugd u weer een beleggingsmogelijkheid te kunnen aanbieden die past in een omgeving van hoge waarderingen op aandelen en extreem lage rentes. Het betreft toegang tot één van de grootste en meest succesvolle hedge funds ter wereld: Bridgewater, via het Lyxor/Bridgewater Core Global Macro Fund.

De doelstelling van het Lyxor/Bridgewater Core Global Macro Fund is het realiseren van positieve rendementen met een verwachte volatiliteit van 9% per jaar en een lage samenhang met aandelen en obligaties.

De voordelen van dit onderscheidende fonds zijn:

• Toegang tot Bridgewater, één van de grootste en meest succesvolle hedge funds ter wereld, opgericht in 1975 door Ray Dalio.
• Het fonds is belegd in zowel de All Weather als ook de Pure Alpha Major Markets strategie van Bridgewater met een lage minimum inleg en met een dagelijkse handelsmogelijkheid.
• De doelstelling is gericht op het behalen van rendement in veel uiteenlopende marktsomstandigheden en biedt in de huidige lage rente omgeving en bij hoge aandelenwaarderingen een goed alternatief.

Lees hier verder