Nieuws

Aankondiging HJCO Academy:Alles willen weten over de Skills fondsen en asset allocatie?

By 17 oktober 2019februari 18th, 2020No Comments
Klanten van HJCO hebben vaak meer kennis dan de gemiddelde belegger. Maar toch wilt u meer weten over de strategieën en managers op ons platform. Immers de Skills fondsen vragen om wat meer uitleg dan een simpele aandelen ETF gezien de complexere beleggingsmethodiek of gebruikte instrumenten. Daarom starten we de HJCO Academy. 

Zo kunt u beter onderbouwde keuzes maken voor uw beleggingsportefeuille. Na de cursus weet u alles over de werking van de fondsen. U heeft een plan om zelf aan de slag te gaan en uw vermogen te laten groeien. En u weet hoe Skills fondsen in een portefeuille passen, en wat u ervan kunt verwachten. Met een fikse korting voor HJCO relaties.


En wilt u zelf in control zijn over uw beleggingsportefeuille?

Voor veel mensen is beleggen ingewikkeld. Gedragsonderzoek leert ons dat dit deels te wijten is aan onze aard. Zo stellen we financiële beslissingen vaak uit en besteden we veel aandacht aan de selectie van één fonds, waardoor het grote plaatje uit beeld verdwijnt. Deze cursus is iets voor u als u zelf meer aan het stuurwiel wilt draaien om uw beleggingsdoel(en) te bereiken.

Onderwerpen

In sessie 1 leert u hoe we op een zakelijke manier naar onze portefeuille kunnen kijken en over de invloed van ons gedrag op onze financiële beslissingen. Zo kijken we naar het fenomeen, dat mensen een fonds kopen dat het over de afgelopen drie jaar het beste deed en prijzen heeft gewonnen. Vervolgens worden wij teleurgesteld  als dat in het vierde jaar niet lukt – of erger nog- datzelfde fonds verlies maakt. We leren hoe we tot een goede asset allocatie kunnen komen en we zien wat fondsmanagers en schilders gemeen hebben.

Sessies 2 en 3 gaan over de strategieën van de verschillende fondsen. In sessie 4 leert u het rendement van de fondsen beoordelen en zelf fondsen te selecteren. Deze sessies worden in de volgende nieuwsbrieven apart aangekondigd.

Fikse korting 

De trainingen vinden plaats in het WTC in Rotterdam. HJCO heeft een fikse korting bedongen op de cursus. U kunt voor losse avonden inschrijven en de kosten bedragen 99 Euro per persoon per sessie. Als u voor alle vier sessies inschrijft, betaalt u 349 Euro. Normaal kosten deze trainingen Euro 199 per sessie.

Sessie 1 staat gepland voor donderdag 31 oktober, van 19:30 tot 21:30 in het WTC gebouw in hartje Rotterdam. Sessies 2, 3 en 4 zullen later worden aangekondigd en zullen ook op donderdagavond plaatsvinden. 

Inschrijven voor 31 oktober / de hele serie?

De HJCO Academy wordt verzorgd door Beleggingsinzicht van Erwin de Kleijn. Na 20 jaar werkervaring in de fondsenwereld en het onderwijs, zorgt Erwin ervoor dat deelnemers niet achterover zullen leunen. Na de HJCO Academy bent u in staat om zelf hun fondsenportefeuille in te richten. Een introductievideo en meer informatie is te vinden op www.hjco.nl/beleggingsinzicht. Hier kunt u zich ook inschrijven. Doe het snel, want investeren in jezelf is – zoals Warren Buffett zegt – de beste investering die je kunt doen. 

Tip: U kunt ook uw kinderen meer kennis meegeven door hen in te schrijven!

“Investing in yourself is the best investment you can make ” – Warren Buffett