15 oktober 2021

De presentaties van de fondsen op het HJCO platform hebben een net-iets-ander-jasje gekregen. Beter gezegd, elk fonds is nu in eenzelfde ‘uniform’ gegoten. Dit is gedaan om de fondsen onderling beter te kunnen vergelijken. Daarnaast is duidelijker uitgelicht welke strategie het fonds nastreeft, in welke risicoklasse het fonds valt en, steeds belangrijker, aan welke SFDR classificatie het fonds al dan niet voldoet. SFDR staat voor Sustainable Finance Disclosure Regulation en is een Europese verordening betreffende informatieverschaffing over duurzaamheid in de financiële sector. 

Aanvullend hebben we twee nieuwe aantrekkelijke fondsen van AHL Partners (onderdeel van Man Group) op het platform toegevoegd. Beide zijn een aantrekkelijke propositie omdat ze rendement genereren uit diverse beleggingsmarkten maar risico sterk beperken in dalende markten. In de huidige omgeving van hoge waarderingen, lage rente en oplopende inflatie bieden deze fondsen toegevoegde waarde voor beleggers die neerwaarts risico willen beperken. 
1. Man AHL TargetRisk Moderate Fund
Dit fonds volgt eenzelfde Systematisch-Divers strategie als Man AHL TargetRisk, maar kent een lagere volatiliteit. Daarmee participeren beleggers systematisch gespreid in aandelen-, obligaties-, credit- en inflatiemarkten met een zeer beheerst risico. 
2. Man AHL Target Growth Alternative Fund
Dit fonds combineert twee succesvolle beleggingsmethodieken van AHL: TargetRisk en Trendvolgend. Hiermee participeren beleggers systematisch gespreid in verschillende aandelen- en obligatiemarkten met een sterke bescherming van de portefeuille in neerwaartse periodes.

Neem een kijkje op het platform en onze aantrekkelijke fondsen. We horen graag uw feedback!

 De voordelen van HJCO AAA Funds zijn hetzelfde gebleven:

  • Voorselectie van aantrekkelijke alternatieve beleggingsfondsen door het HJCO due diligence team dat sinds 2003 actief is in deze markt.
  • Aankoop kan al vanaf 10.000 euro via HJCO (minimum van de fondsen is vrijwel altijd een stuk hoger).
  • Alle fondsen kennen een AFM goedkeuring.
  • Geen instapkosten via HJCO, uitstapkosten zijn de lopende kosten per kwartaal ad 0,125% ex BTW.
  • Meebeleggen in de goedkoopste fondsklasse die beschikbaar is, het voordeel kan oplopen tot 0,5% per jaar. 

Met bovenstaande voordelen biedt HJCO AAA Funds een unieke beleggingspropositie aan in Nederland.

Transactie opgeven?
Ga naar mijn.hjco.nl (https://mijn.hjco.nl/inloggen) rekening indien u reeds klant bent bij HJCO.
Bent u nog geen klant, open dan hier (https://hjco.nl/beleggen/klant-worden/) een rekening.
Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat uiteraard graag.

Met vriendelijke groet,
HJCO AAA Funds

Voor actuele koersen verwijzen wij u naar www.hjco.nl .